lördag 17 december 2011

Apropå julklappsbytet...

Jag har ingen som helst aning om vem som har skickat till mig. Men hon har skrivit ett fint brev med mycket bra motiveringar och förklaringar till hennes val. Men inte en enda ledtråd. Hon kallar sig fröken P och jag har en geografisk position. Jag kommer nu att gissa hej vilt. Kan det vara BokDjungeln

Du behöver inte ge dig tillkänna riktigt än, men nu har jag gissat iallafall! Och än en gång - Tack för ett superfint paket. Rödpennan har gått varm den senaste veckan ;-)

Update: Jaha, min gissning var fel. Men efter några ledtrådar så gissar jag på Elina?!

5 kommentarer:

 1. Din hemliga bokvän17 december 2011 kl. 11:37

  Geografiskt är du ganska rätt ute... Men det är inte Bokdjungeln som ligger bakom ditt paket... Jag kan ge dig första bokstaven i mitt namn: E. Fröken P gör egentligen det hela ganska kryptiskt i och med att det är mitt efternamn som börjar på P och du egentligen bara kan luska ut mitt förnamn genom bloggen. Däremot tror jag att jag vunnit en bok hos dig för bara en stund sedan... Ca, ca. (;

  SvaraRadera
 2. Din hemliga bokvän17 december 2011 kl. 11:43

  När jag tänker efter säger jag inte på bloggen mer än i något inlägg och någon kommentar att jag bor i Jönköping... Och vem vet vad jag angav för adress när det kom till utskick av boken! (; Jag tror du kan luska ut det nu... ^^

  SvaraRadera
 3. Ja, för det är tyvärr inte jag som har skickat det fina paketet. :-)

  SvaraRadera
 4. Jajjamän, Elina bakom ielinashylla är precis vem som är din hemliga bokvän! (: Kul att höra att pennan kommit till användning! (; Haha!

  SvaraRadera
 5. http://ielinashylla.wordpress.com/2011/12/20/tack-pocketlover/

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...