fredag 1 juli 2011

Vad göra?

Datorn har pajat. Den går nog inte att fixa denna gången. Tyvärr. Nu ska jag bara försöka rädda innehållet. Och imorgon åker jag och köper ny. Alternativt en iPad. För det vill jag ha. Fast egentligen behöver vi nog en laptop mer. Ja ja...

Men vad gör man när man är gräsänka med två sovande ungar om man inte har datorn att slösurfa på. Jorå, man alfabetiserar sina böcker! Och flyttar bokhyllor! Och hoppas att maken gillar det när han kommer hem i fyllan och villan inatt (inte för att han har så mycket att säga till om i vilket fall som helst).
- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...