Vad göra?

juli 01, 2011

Datorn har pajat. Den går nog inte att fixa denna gången. Tyvärr. Nu ska jag bara försöka rädda innehållet. Och imorgon åker jag och köper ny. Alternativt en iPad. För det vill jag ha. Fast egentligen behöver vi nog en laptop mer. Ja ja...

Men vad gör man när man är gräsänka med två sovande ungar om man inte har datorn att slösurfa på. Jorå, man alfabetiserar sina böcker! Och flyttar bokhyllor! Och hoppas att maken gillar det när han kommer hem i fyllan och villan inatt (inte för att han har så mycket att säga till om i vilket fall som helst).
- Posted using BlogPress from my iPhone

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)