onsdag 29 juni 2011

Nu har jag gjort det igen!

Andra gången i rad. Tipsade Halmstad Stadsbibliotek om Vätten av Mikael Strömberg och när jag loggade in på mina biblo-sidor idag så låg den där som ett brev på posten. Eller ja, som en reservation i alla fall. Det lilla molnet på den i övrigt soliga himlen är att det brukar ta ganska lång tid för bibblan att få hem och registrera nya böcker. Men jag har nog att läsa ändå.

1 kommentar:

  1. Det där förstod jag först ganska nyligen att de automatiskt lägger upp en reservation när man tipsar. Fattade inte varför jag lagt in reservationer att hämtas på Norrtälje bibblan när det är närmare till Rimbo bibblan för mig. Snacka om att jag kände mig som ett pucko när det gick upp ett liljeholmens...

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...