tisdag 21 juni 2011

Novellix
Fick ett bra novelltips hos Böcker böcker böcker. Novellix ger ut noveller skrivna av kända svenska skådespelare, musiker och författare. De ges ut styckvis till en billig peng och det ges ut fyra i taget, fyra gånger om året. Först ut är Jonas Karlsson, Unni Drougge, Jens Liljestrand och Maria Sveland. Spännande tycker jag och eftersom jag ändå skulle klicka lite på Adlbris så kommer således de fyra första Novellix-novellerna landa i brevlådan inom kort!

1 kommentar:

  1. Fick ett bra novelltips hos Böcker böcker böcker. Novellix ger ut noveller skrivna av kända svenska skådespelare, musiker och författare. De ges ut styckvis till en billig peng och det ges ut fyra i taget, fyra gånger om året. Först ut är Jonas Karlsson, Unni Drougge, Jens Liljestrand och Maria Sveland. Spännande tycker jag och eftersom jag ändå skulle klicka lite på Adlbris så kommer således de fyra första Novellix-novellerna landa i brevlådan inom kort! cotton bed mattress near me , double blanket , double bed razai , sofa cover fabric , velvet blanket

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...